Dovedu si ji představit...kraslici...s kytičkami radosti a štěstí,vlnkami nesrovnaliostí a malého poškorpení i s prázdnými místečky nepochopení a tichého vzdoru....každý má myslím takovou podobnou....škoda,pokud jen tu velikonoční...
08.04.2007 11:59:00 | Harr
...moc, moc, moc se mi líbí tahle kraslice... uchovávejte si ji oba jak v bavlnce...
08.04.2007 09:57:00 | Lota