Věc proti logice...
občas mám pocit
že nejsem tu správně
čas rychle běží
až moc vertikálně
jen na chvíli prolétat
časem i prostorem
než zasáhne, mistr kat
a srazí tě do kolen.
__________
vím, že mám štěstí
že je to vzácnost
dokážu ocenit
tu hloubku, tu vážnost
jsem náhodný výsledek
neznáme rovnice
příčina, následek
jsem věc proti logice
__________
občas mám pocit
že nevím co dělám
a žene mě dál
jen slepá důvěra
snažím se měřit
čas podle vzpomínek
a ty si pak střežit
než zhasne můj plamínek.
___
Přečteno 77x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, Emily Říhová, Iva Husárková, Marťas9, Sonador, MatyhoZmaty, Chane, Marten, Ž.l.u.ť.á.k., Koralína, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)