...
Zvuky bubnů putují
po lešení ranního světla
Probouzím se
scvrklý před zraky všech
v rokli nepřátelských hlasů
Všechny mosty se hroutí
a hanba pokrytá pokrývkou plivanců
zvěstuje krutou pietu
Kdo zvedne
co mně spadlo ze rtů?
Kdo přiblíží se
jedovaté úzkosti
sídlící pod jitrocelem v srdci?
Zrazená krev
slabě šumí o Tvém prameni...
Přečteno 63x
Tipy 19
Poslední tipující: Jan Kacíř, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Iva Husárková, Marťas9, zase já, Sonador, Psavec, Pampalini, Anfádis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)