jářku
to prázdno bolí
jako podebraný palec
a páchne hnisem
že se chce až blejt
...
starost je od slova stáří
řekla mluvící hlava
...
lepkavě oblíznut slovem
otřásl se pahýl člověka
dříve žijící
v iluzi
vlastní jedinečnosti
Víš ty vůbec, kdo já byl?
syčí škvírou na dopisy ve dveřích
Netuším
něčí hračka?
i nula má svůj smysl
když ji kladeš na správný konec
...
...a dvě nuly vedle sebe jsou taky někdy potřebný...k vyprázdnění...;-) na dveřích záchodků, bývávalo..
14.08.2024 15:26:48 | Marten
No tý jó, překvapils, jedeš ve volno stylu a jak parádně*
Skvělej silnej text!
13.08.2024 19:15:22 | cappuccinogirl