Splietať vlasy obetí
do dlhého vlákna nešťastných osudov,
je srdcetrhateľné.
Nebo sa zatiahne
Démoni tancujú po ľuďoch
Smútok vyrýva brázdy do duše,
všetko pohlcuje čerň.
Temno je ťažko vstrebateľné
Narýchlo zamrznuté jazero
láme krídla labutiam,
zničené snehobiele sny
usadajú na okná a dvere,
ale uniknúť sa nedá.
Ostnaté drôty sú ťažko vstrebateľné
Deň je schovaný v hlbinách,
nebo je výrazne purpurové,
keď sa svet točí naopak.
Zatiaľ, čo kvetina v jednej ruke bledne,
tá v druhej vedne,
zlo je tak ťažko vstrebateľné.