Ach růže...

Ach růže...

Anotace: :-)

V tajemném lese
podél černých skal
si zelený žabák
svoje verše psal.
Pod vrbou starší
než jeho děd
na vlnách jezírka
si maloval svět.

Po vzoru básníků
ze starých časů
si lacinou písničku
pobrukoval.
V hlavě mu odnikud
znělo pár hlasů
a on si je poctivě
zapisoval.

V tajemném lese
podél černých skal
si zelený žabák
klidně pokuřoval.
Schovaný v kapradí
sedící na kůře
s měsícem v pozadí
napsal jen: ACH RŮŽE ...

V tajemném lese
podél černých skal
zelený žabák
verše recitoval.
V duchu to zkoušel
snad milionkrát.

Pak se postavil na kámen

a řekl jen kvák ...
Autor orokroK, 14.08.2024
Přečteno 38x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, cappuccinogirl, Marten, Psavec, mkinka, CoT
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Kvák s kvákem pohromadě,
ozvěnou rozezní okolní stráně;)

17.08.2024 15:21:14 | Emily Říhová

líbí

Ale to "kvák" bylo stopro procítěný:-)))

14.08.2024 17:39:39 | cappuccinogirl

líbí

Pobavilo mě to. Tož to se taky počítá, ne?:D

14.08.2024 09:29:53 | CoT

líbí

Jasně že jo ;-)

14.08.2024 09:31:42 | orokroK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí