Nic proč se těšit
Potřeby emocí bez cíle
Zbytečnost pocitů
Prázdno
Ticho
Tma
A
A
.
.
.
.
A
Tam
Nikdo
Nic
Není
Klíč
Ve tmě se klíč špatně hledá, chtělo by to aspoň trochu světla v tmavých koutech, ať člověk se zas nadechne a necítí se tolik v poutech...přikovaný ke skále, co studí.
14.08.2024 22:05:12 | cappuccinogirl
Hodně Tě chápu a přeji sílu do každičkého dne a posílám okamžitou podporu, jak mohu.
14.08.2024 13:45:41 | mkinka