Najít ten správný tón
Procházím podvečerní ulicí
Na sobě teplý baloňák
Na patře podivnou pachuť
Končícího léta už se brzy smráká
Určitě to znáš ten pocit končícího léta
Ještě před pár dny
Pláž a moře s tebou
Rozpálené těla se o sebe třou
A teď jdu po tmavý studený ulici
Mraky se na mě valí
Na rohu mě Mark zdraví
Z kapsy mu pár drobných dám
Je to dobrej chlap jen smůlu měl
Divnou pachuť na patře mám
Do zítra svou práci odevzdávám
A já ještě nemám ani tón
V hlavě pořád jen tebe mám
A tu rozpálenou pláž
Tvůj upatlanej obličej zmrzlinou
Divnou pachuť na patře mám
Za hodinu se sejít s tebou mám
O pár ulic dál na Fifth Avenue v Café Bonjour
A já pořád nemám ten stravný tón
Na Fifth Avenue
Za chvíli v Café Bonjour
Jdu potemnělou ulicí kde pomalu se smráká
Do hlavy mi nikdo nevidí
Jdu tam za tebou
Stále hledám pro tebe ten správný tón
Za pár minut v Café Bonjour
Do toho ty naše rozpálený těla
Blížím se ke Café Bonjour
V tom zvoní telefon
Budeš mít pár minut zpoždění
A do toho ty naše rozpálený těla
Vstupuju do Café Bonjur
Mathie mě zdraví úsměvem
Odkládám baloňák za piano sedám
Loudím ze sebe alespoň nějaký tón
Prsty zkřehlé mám
Dávám létu adieu
Prohodím pár vět s Mathie
Jak se daří a co děti
Voňavou kávu mi na křídlo dá
Vítej zpět v Café Bonjour se usmívá
A v tom se dveře rozletí
A v nich ty královna mého podsvětí
A zase ty naše těla v rozpáleném písku
Produkce pomalu začíná
První písní La Vie En Rose
A já hledám pro tebe ten správný tón
A tak na chvíli v Café Bonjour zapomínám
Na běh všedností na to končící léto
Slyším už jen tvůj hlas
Na Fifth Avenue