jdeš
jako tisíckrát už prve
jako každý den v té mlze bezvědomí
a v šedé
zvláštním úkazem podobné mozku opic
klopýtáš přes vteřiny
...21...22...23...
jsi jiný
jiný kousek hmoty
co je tu jako houba k dispozici
vcucni se
než zlí tajtrlíci
přesně uprostřed léta
ti cestou do nicoty
předvedou výmyk
shyb
a
kříž
bourání světa
zvláštní, když chodí člověk každý den do práce a daří se mu, počítá čas jinak, než ten, co do práce nechodí a peníze nepotřebuje vydělávat, tajtrlíci, kteří všechno viděli
kontrolují, jak se bourá svět, líbí
14.08.2024 21:57:40 | sokol a lípa