Anotace: Jen tak napsané...
Krásný,vlahý večere,
dnes mě revma nebere,
dnes se toužím jenom smát,
na kytaru tichu hrát.
Noc se sklání,měsíc vítá
a já vlahý večere?
Tiše sedím, jen se dívám
o létu teď píseň zpívám.
Píseň krásnou jako léto
co k nám letos zase slétlo.
Tančí,hřeje,zpívá,rodí,
ať dobrého se hodně zplodí...