Neslyšet
Nevidět
Nechat - zapomenout
V tichosti - zavřít
Oči
Ústa
Mysl
Den stane se
Nocí
A z noci
Prázdné
-
Nic
Není
Tu
Pro mě
Slunce ráno vyjde ...
Byť schová se
Schová
Za obláček z páry ...
***
Měj se hezky Bufi ;-))
15.08.2024 12:49:45 | Fialový metal
Vždy by se snad dalo něco najít. Ale taky fyhle pocity dobře znám...
15.08.2024 10:06:26 | Protos1182