Náš Toníček
Náš Toníček maličký
těší se do školičky.
Bude kreslit, psát a zpívat
v tělocvičně s dětmi hýbat.
Naučí se počítat,
číst knihy a rozjímat.
Učit se sám novým věcem
spojovat se z celým světem.
Ať se mu ve škole líbí a vydrží mu nadšení:)
Moje neteřinka taky bude začínat;)
16.08.2024 22:55:00 | Emily Říhová
Taky přeji tvoji neteřince ať se jí ve škole daří. Měj se krásně Emily
16.08.2024 23:40:36 | Marťas9
Určitě to zvládnou špuntíci:)... hrozně to letí, nedávno se narodila a za 14.dní už jde do školy, moc se těší:)
I Ty se měj moc krásně (*)
16.08.2024 23:48:22 | Emily Říhová