pár vzdechů před svítáním
v růžových krajkách rána
bolela nejvíc tvoje smrt
zrazené prsty bez rytmu
jak bubeník bez paliček
na stole píšou slovo hrana
rozlitým vínem
suchý atrament pro vlhké lhaní
jdi stínem
jestli ještě jednou přijdeš
ať nevybledne barva tvého hříchu
jdi stínem
v ničím nerušeném tichu
a vzpomínky si ustel
k zpovídání