I když jsem....
I když jsem ztracený
tak nehledám cestu
mezi bludnými kořeny
čekám na svůj přestup.
Po cestě do nikam
kašlu na jízdní řád
nikam nepospíchám
ve světě maškarád.
I když jsem samotář
nikdy moc nejsem sám
mezi svůj inventář
celý svět počítám.
Dávno už nečekám
v potmělých uličkách
kde život dostávám
jen pomalu po lžičkách.
I když jsem odvážný
klepu se strachy
snažím se být vážný
a nebýt tak plachý.
Na hlavním nádraží
čekám dál na svůj spoj
do lidí narážím
když bojuji o prostor.
I když jsem zvědavý
neptám se na nic
jen nepozbýt odvahy
do dalších stanic.
Nehledě na to
kam cesty mé spějí
jsem prakticky vzato
správcem svých kolejí.
Tipů: 12
Přečteno 61x
Tipy 11
Poslední tipující: Marťas9, Emily Říhová, MatyhoZmaty, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, mkinka, lesní víla
Komentáře (2)
Komentujících (2)