Mladá černovlasá, snědá Řekyně,
v manéži na koni se prohání.
Směje se mladá krasojezdkyně,
když svůj osud bere do dlaní.
Divoká jízda na vraném koni,
umění odvážných džigitů.
Diváci, oči mají jenom pro ni,
jen ona, myslí, pro ně není tu.
Bláznivá jízda širou plání,
cítit vítr svěží ve vlasech,
jedno z jejích velkých přání,
na černém koni ve svých snech.