Jak 3x nekonečno dle úhlu pohledu,
3x a dost, že vícekrát to nesvedu
Psát, nebo všeho nechat být
Pohřbít pocity, bez nich žít
888
Sněhuláci bez rukou a tváře
Chladní bez výrazu i náznaku tváře
Když mizí dospělí jsou rádi, děti pláčí
Někomu nestačí ke štěstí, jinému i střípek stačí