...
Třásl jsem se
v tvrdém světle vědomí
zatímco z nohou crčely zelené řasy
Večer mě míjel s tázavým pohledem
horším než poznání
zadržovaný dech v černi noci očekával
že den poskytne otázku
Mučený vším, co jsem miloval
mé srdce klesalo
aby vyplnilo prázdnotu
Chytal jsem se sukní minulosti
a usmívající se vrbový proutek
ohýbal se k ničemu...
Přečteno 87x
Tipy 18
Poslední tipující: Jan Kacíř, jort1, Sonador, Psavec, zase já, Exnerka, Pampalini, Chane, MatyhoZmaty, Ž.l.u.ť.á.k., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)