Na pívu
Povídáš
"Musím jít s pískem"
našla jsi mě mezi stroji
kol dílny chodí liška
vyfotil jsem ti ji.
Tvé boky mezi stoly.
Ty jsi Panna
a prý jsi byla v TV
ve výměně manželek.
Tak jsem byl v obraze
když jsi mi jazykem
pošeptala do ucha
"ošukám tě."
Teď mizíš ve třech pivech
jak pěna a na autobus
tě musím vést.
Přečteno 56x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Kacíř, cappuccinogirl, Ondra, jort1, Anfádis, zase já, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)