opustil jsem vše
co k ránu ostrým loktem
tlačilo mě
ve spaní
a v tu chvíli
jako boží zázrak
otevřeným oknem
přišlo svítání
a na lůžku
kde v louži potu
protrpěl jsem
nekonečné hodiny
v cárech snů
se válí cosi
pro co byl jsem
asi smysl jediný