Jsem chodec jdoucí životem
Od zrození ku smrti posledního dne
V botech i vlasech prach mám z cest
i to takové to jiné a z toho strach.
Kráčím prachem, nerovnou tou linií stop
Tělo časem se cestou choulí, netřeba je slov
Kráčím a tlukot srdce, dechu a kroků
Žiji, ne v mysli jiných.