Když jsem se naučil létat,
zbortila se nebeská klenba.
Anděl mě spatřil svým posledním
okem vzkříšení.
Jen pro něj chřestily okovy mých jazyků,
jen on mi věřil
a jen já jsem trpěl za jeho svobodu,
když se trápil v branách tohoto textu,
jako bloudící sfinga
v babylonském pandemoniu znamení.
Autor: Sara Winters
Wow...tak tohle je podle mýho jedna z tvých NEJ!!!
Ukládám:-)
Jó...a ST za ni:-) Je fakt úžasná.
16.08.2024 14:03:26 | cappuccinogirl