přicházels do všech svítání
jen ty jediný a pravý
dárce probuzeného vnímání
ostrostřelec růží pouťových
dnes odkvětí života ptám se
kde jest ukryt začátek slibované duhy
kde vmíchány barvy životů do oblačných výšek
kde tlukot křídel dobyvačných draků
kde asi zemdleny leží jiskry
jež táhly nás opojně
soukromým století lásky