Krásný život
Anotace: z jiného pohledu....
Tvůj život at je tak krásný,
Jako ve vymyšlené básni.
Báseň je to překrásná,
Tvá radost není předčasná.
Život si užívej plnými doušky
A všechny vyslyš svými oušky.
Tvá tajná přání a sny v sobě nech ukrytá,
Jsi jako kytičky,zalitá a rozkvetlá!
Komentáře (4)
Komentujících (4)