Noc ve stanu
Léto, slunce, hvězdičky
zatoulané vosičky.
Grilování pod širákem,
rozhodit se zvláštním mrakem.
Na zdraví dát pivečko
nebo dobré vinečko.
Sledovat jak hvězda padá
přát si přání, jenž mám ráda.
Původně stan pro děti
co k nám občas přiletí.
Jak jim zavřou školičku
hup za dědou a babičkou.