V koutě tiše stojím
Kolem proudí Život
Přihlížím všemu dění
Jsem pouhý divák
Nejsem dílek skládanky,
Co dotvořil by celý obraz
Nemám jinou barvu ani tvář
Přesto nezapadám na své místo
Tichý pozorovatel s velkými sny
Ale s mizivou nadějí
S malou závistí a rozervaným nitrem
Čekající na trochu světla
Jsem jako oživlý stín
Malý plamen,
Co neuhasne
A bude tiše čekat