mersi...už navždy v srdci zůstane mi
ten pohled očí, modrých jako len
odešel symbol, chlapík zbožňovaný všemi
poslední král a miláček všech žen
mersi, Alain, za všechny krásné chvíle
co jsi mi dal, to napětí i smích
jak Černý tulipán či Borsalino v bílé
já miloval tě, možná to byl hřích
ale proč měl by člověk hřešit láskou k bohu
vždyť v tobě jasně vstoupil mezi nás
modlím se, to jako nepartijní mohu
ať se co nejrychleji zpátky vrátí zas
Ach jo...taky je mi smutno
Říkala jsem si teď, že už se ani nemusím malovat, že už ho nikdy nepotkám...dřív to bylo: ale jo, namaluju se, co kdybych potkala Delona.
Krásně jsi napsal... všechno
18.08.2024 12:48:36 | Anfádis
Delona obdivovat opravdu nemohu - ale máš výborný osobní text na profilu.
18.08.2024 12:27:51 | Painstream