Jak profil Zlatovlásky
v punkovém hávu,
co tisíci démanty
zdobí si hlavu
aby se předvedla,
z davu vystoupila
a všem dokázala,
že i punk může mít šťávu...
Taková je monstrance
Pražské slunce...
umění,
které z víry
vzešlo,
a přesto...
je
krásné!