Zavřené oči, ticho, klid
a přeci tam není prostor snít
Tma, ale přeci se v ní barva skryla
Je tam, a vždycky byla.
Tma, a nebo je to světlo?
Do světa toho zná mysl heslo
Tiše, ať to ještě není sen
není to noc, a ani den.
Prostor, který jako by nepřál snům a přesto se v něm barva skryla? Cítila bych v tom naději...
18.08.2024 22:41:52 | cappuccinogirl