Západ slunce nad Libercem
Je pozdě v noci
Taková tma že ani hodiny půlnoc neodbily
A ty si představuješ
Co všechno s tebou udělám
Ale já si lehnu naznak
A usnu
Je to jen malá ukázka toho
Co všechno bych pro tebe nedokázal
Kdybys jen byla doopravdy moje
Ale když vím
Že mi nepatříš
Je ten spánek jenom poloviční
Nechal jsem ti v kuchyni na lince
telefonní číslo
Doufaje
Že nikdy nezavoláš
A na nočním stolku
Máš všechny mé výmluvy
V dálce se zahřmělo
Sundala sis šaty
A já oněměl hrůzou
Hrůzou z toho že nemám
Čím bych tě uspokojil
Přečteno 139x
Tipy 35
Poslední tipující: lawenderr, Roser, LaSasanka023, Rozmarýna, Veru, Jan Kacíř, IronDodo, narra peregrini, Marťas9, jort1, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)