Sarkofág

Sarkofág

Anotace: Odkládám si tu historii chatu.

...
Brzy se zase potkáme.
Hrozně bych Tě chtěla políbit.
Vzít Tvoji tvář do dlaní.
Utřít slzy...

last seen

... a ticho.
Žádná další zpráva.
Přestal jsem doufat,
ale ne čekat.

Poslední co si napsala.
Utřít slzy...
... jenže máš malé ručičky
a ještě menší kapesník.

Stal se ze mě přízrak,
vrátivší se revenant,
bloudící labyrintem,
lovící zbytky vůní.

Vyhřívající se celé hodiny,
na chladnoucích místech,
kde jsi se třásla zimou,
před zběsilým úprkem pryč.

Čas neúprosně stojí,
odmítá se hnout,
jen tak pomalu líně
... ukapává.

Jako při vodní tortuře,
dusím se svým časem,
v prázdném labyrintu,
našich minulých slov.

Hibernuju v krabici,
pod pevným víkem,
šifrované konverzace,
s chomáčkem Tvých vlasů.

Vděčný, tolik vděčný,
že ty vlasy patří ženě,
skutečné ženě,
Tobě.


_____________________
...
Nikdo zrovna píše

Autor Rébusek, 18.08.2024
Přečteno 62x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, cappuccinogirl, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mám chuť ti říct jediný... nemlč.

18.08.2024 22:52:14 | cappuccinogirl

líbí

Respektuju život a jeho tempo. A teď je čas mlčet. Ale rozumím Ti, křičel bych z plna hrdla. Jen není co. Ani zvuk není to co by bylo vhodné předat.

19.08.2024 13:32:12 | Rébusek

líbí

Mlčení někdy svírá hrdlo, dusí...vždy není třeba plným hrdlem předávat, spíš ozdravit, ticho někdy léčí, ale jindy nabobtnává...a kvasí...ale tobě věřím, že víš, co je právě třeba, jseš zvláštně silnej:-)

19.08.2024 13:44:38 | cappuccinogirl

líbí

moc dobré*

18.08.2024 21:51:23 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí