Anotace: Pro Son, o Son, alla Son…
O lásce, o touze, nevinnosti,
ty nejlepší obrazy
nelemují rámy...
ráda je maluješ
jen ve svých myšlenkách,
v barvách a obrysech
jež nehodláš uchopit…
sdílet…
stíny na míru.
Nejsou však pouhé myšlenky
jenom marnými sny…?
Husím brkem smeteš
tu čistotu nevinnost
z prázdného papíru
a…
somnia vera…