Jablíčka

Jablíčka

Jablíčka

Jen sluníčko hřej
barvu krásnou dej.
Namaluj nám tvářičky
červené jak růžičky.

Prohřej naše tělíčka
pak je sladká šťavička.
Budem sexy k sežrání,
do béčky na strouhání.

V zimě se ti odvděčíme
chřipečku i vyléčíme,
Buchtu máme za svůj domek
pohostíme celý dvorek.

Autor Marťas9, 19.08.2024
Přečteno 34x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, cappuccinogirl, Kan, mkinka, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí