V kavárně
Anotace: Samota duše 2024
Na Karlově náměstí
vyplňuji prostor
před prací.
Tiše kochám obrazy,
stromy i portréty.
Některé se mění,
druhé zůstávají.
Je to součást výstavy.
Usednu s čokoládou
a dřímu ve stoje.
Je ráno.
Koukám do přístroje,
co mě čeká
a nemine.
Ideální náplň dne.
08.08.2024
Přečteno 139x
Tipy 32
Poslední tipující: Pacik, Misha, Matahaja, Jan Kacíř, Kubíno, Jordliana, Ž.l.u.ť.á.k., Kan, zase já, Marťas9, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)