Anotace: ...
Propleten
mezi kmeny
stromů
.
Popelavě šedý - dech
Krajky v korunách
Obloha tmavá
Na zádech
V údolí
mechového
snění
Tohle mechové snění mě oslovilo velice...
20.08.2024 10:39:48 | Koala
Krása jemné poezie...jako ostatně všechny tvé básně
20.08.2024 09:05:01 | Anfádis
Pěkné.
19.08.2024 21:40:09 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?