Relativita díla

Relativita díla

 


Není dobrá / špatná báseň,

není próza skvělá / marná,

někomu zařízneš na dřeň,

jiný při tvých slovech strádá.

 

Úspěch textu tvého díla,

ať jsi básník / blázen / bohém,

závislý je, jak ho vnímá

ten, na kom má nechat dojem.

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 19.08.2024
Přečteno 37x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí