Zdá se mi sen, nebo bdělý sním
nevím, a co vědět smím?
Knihovna dřevěná, lakem je mořená
Kulatý stůl, na něm svíce plane.
Čteš hnihy, jich v policích je spousta
vzduchem čaj vonící, a duše není pustá
☆
Atmosféra je fajn.
Ale co to mořidlo, který lakuje? :)))
20.08.2024 09:40:00 | Anfádis