Ležíme spolu na jevišti

Ležíme spolu na jevišti

Anotace: Píseň

[Verse]
Ležíme spolu na jevišti
Hudba těsně pod tvou krví
Jak málo je od potlesku
K mávání křídel holubích

[Verse 2]
Tma pod tribunou svítí
Myší oči vesele blýskají
Střepy a odlesky hvězd
Z našich srdcí vylétají

[Chorus]
Zavírám oči prosím
Nikdy jsem nepoznala
Člověka co rozezná
Ticho po hmatu jako já

[Bridge]
Asi jsem bláznivá
Psi v dálce štěkají
Noc se v hvězdu proměnila
a tma oči slepé má

[Verse 3]
Doufám že čas se zastaví
Náš svět se v ticho noří
Tak blízko vedle tebe
hvězdy září v dáli pod mořem

[Chorus]
Zavírám oči prosím
Nikdy jsem nepoznala
Člověka co rozezná
Ticho po hmatu jako já
Autor Duhová Rybička, 19.08.2024
Přečteno 59x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

určitě někde je...

21.08.2024 10:33:40 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí