Cesta

Cesta

Anotace: ...

Hledím do modře svých očí
stárnoucí žena
otlučená životem
prostoupená prožitky

Hledím do svých očí
dostávám se dál
hlouběji
do prostoru bez hranic
do bezčasí

Vidím motýly jak poletují
kolem kvetoucích
rostlin
a když potřebují
tak spočinou
na květině -
- dopřejou mi sytit se
tou krásou
dlouhé hodiny
věčné ty hodiny
Může být motýl někdy
unavený ?

Vidím maják, lodě
a mraky
plující kam je vítr
zavane

Čerstvý vzduch
mě šimrá po tváři
cítím se
propojena

...jak léčivé
je hledět do sebe
Autor Alci, 20.08.2024
Přečteno 53x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, Kubíno, Tomcat, IronDodo, Koala, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tohle je pěkný dílko a hlavně ten konec...

20.08.2024 13:39:14 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí