SLUNEČNÁ

SLUNEČNÁ

Anotace: :-)

Slunce mi nad hlavou hezky svítí
vánek se opřel doptačích per.
Čmeláky vábí louka na kvítí
a potůček zve nohy na koupel.


Do korun stromů vítr fouká
a v listech si ševelí píseň svou.
Bosýma nohama ve vodě šplouchám.
šťastný pod modrou oblohou.


Každou noc nad hlavou hvězdy svítí.
A měsíc ten přítel básníků
Donutí každého vlka výti
tak jak má vlastně on ve zvyku.


Kapky mi na nebi vykouzlí duhu
takovou že oči přechází.
Sedm přenádherných barevných pruhů
jsem šťastný a nic mi neschází.

Skřivánci každý den vítají ráno
a každý noční tvor chystá se spát.
Slunce je kohoutem zpět přivoláno
až vyšplhá nad obzor bude nás hřát.
Autor orokroK, 20.08.2024
Přečteno 37x
Tipy 12
Poslední tipující: Kubíno, Marťas9, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, IronDodo, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tak tahle opravdu hřeje...a nejen tím sluncem:-) Díky.

20.08.2024 13:25:45 | cappuccinogirl

líbí

Já děkuji za milí komentář. :-)

20.08.2024 14:02:01 | orokroK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí