Potkal jsem ji na dámském kole,
vlevo les, vpravo pole
a všude kolem léto.
Risk: pozval jsem ji na kávu,
hned byla ruka v rukávu
a kolem horké léto.
Sbírali jsme jahody,
sbírali jsme maliny,
scházeli se u vody,
prostě prázdniny.
Když bylo léto v plném klusu,
dali jsme si první pusu;
vidíte, že jde to.
Pozval jsem ji na první schůzku,
měla hezkou bílou blůzku;
věděl jsem, že chce to.
Sbírali jsme jahody,
sbírali jsme maliny,
prošlo to bez nehody;
nebyl jsem jediný.