kameny šedé v předpolí
po smrti prý nic nebolí
k čemu by potom život byl
kdyby každý jak kámen žil?
ode dne ke dni jenom tak
bez vazeb k zítřku jako pták
prázdno a žádné naděje
tak proto kámen nehřeje
I ten chladný kámen
Pořádně zahřeje
Když se na něj slunce
pěkně usměje ;-)
23.08.2024 07:40:47 | kozorožka
bavilo
20.08.2024 17:43:54 | sokol a lípa