Introvertní

Introvertní

Anotace: :-)

Pod maskou šaška
halím svou pravou tvář.
Mám rohy raráška
a pod paží bestiář.
Poznal jsem lásku
má v sobě skrytý žal
přesto vše v sázku
bych pro ni klidně dal.

Nepatřím nikam
ale jsem všude znám.
Za chyby pikám
i za ty co nepřiznám.
Vím co se sluší
a vím co je správné
mám zjizvenou duši
co ke dnu mě táhne.

Jsem synem čerta
a padlého anděla
ten druh introverta
lomeno příšera.
Je to jak roleta
za níž se ukrývám
když maskou člověka
tvář šaška překrývám.
Autor orokroK, 21.08.2024
Přečteno 28x
Tipy 10
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Jordliana, Psavec, Marťas9, Marten, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mockrát děkuji. :-)

21.08.2024 12:00:48 | orokroK

líbí

Tak tady je tolik skvělejch míst...
že bylo zážitkem - si v tomhle číst*

21.08.2024 11:56:21 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí