Rok 68

Rok 68

Anotace: O5 vracím , jako již mnohokrát

to tenkrát "normální to ráno" 
na konci prázdnin na nebi psáno

motory letadel , od bratrů vzkaz
do očí slzy , do duší mráz
do dlažeb ulic , do fasád domů
vyryto pásy , náboji k tomu
do masa , do kostí , vědomí národa
pozvání přijímáme ,Da ,Da ,Da ,Da ,Da

Autor Báček, 21.08.2024
Přečteno 79x
Tipy 5
Poslední tipující: Jordliana, mkinka, Psavec, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel