Na stole káva voní, nebo třeba čaj
Hudba v pozadí tiše hraje
Talířek s dortem na stole leží
Jaké je století, to nebo jiné ?
Co dál se bude dít?
Čaj, káva, dort, hudba a klid...
Pak tiše dá se snít
o čem má to třeba být.
Tak s tím vším, co je nastole a do okola...je to úžasný místo pro cokoliv...
snění, bdění, vyprávění
a dva hlasy, co se mění
doplňují, souznějí...
ve vzduchu cítím naději:-)
Neodolala jsem. příteli, naskočila jsem, snad nevadí:-)*
21.08.2024 12:16:52 | cappuccinogirl
A mělo by to vadit snad?
Vždyť kávu a dort já mám rád.
A ticho, klid a pohoda?
Pak vždy je dobrá nálada
21.08.2024 12:19:54 | Protos1182