Anotace: slaví svého vůdce
Sbírka: Dva svetry
leze hovno ze suduzatajeným dechemnechci dělat ostuduchci být hrdým čechem
sláva hovnu volám vřelekdyž se vrací do prdele
se zvednutou pravicívítám hovno mluvící
...skvělá zdravice...;-) pobavila...
22.08.2024 14:25:01 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?