Vitamíny

Vitamíny

Vitamíny

Hurá nyní do zahrádky
obrat stromy, keře, řádky.
Zazimovat zeleninu,
připravit se na tuhou zimu.

Do těla nacpat vitaminy
mít na bacily velké miny.
Použít je v době krize
mít u toto dobré vize.

Autor Marťas9, 22.08.2024
Přečteno 32x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, martinaV, Iva Husárková, Kan, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, Ondra, Chane, Kubíno, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí