Jsou předpeklí
ty lekce z nevýslovna
Kyklop, už osleplý
jen s kaduceem Trismegistos Herma
tápe tmou ve dne, i s hůlkou špatně vidí
jak Tantal, co si přišel pro svá muka
tak stalo se, že sešel v cestu lidí
a na ní ujme se ho dětská ruka
ruka, co dál ho vede po matnici světa
do greguerií Gomèz de la Serna
tam času dopočítá se poslední věta
přes tupou bolest kdes v oblasti sterna
pod žebry příběhu, pod nimi , v louži rudé
kam slétají se supi, supi světa
dotloukne to, co z obou srdcí zbude
víš, zima nekončí v náručí léta . . .
... závidím ti, příteli, ale jen v tom nejlepším slova smyslu; děkuji...
28.08.2024 22:27:20 | mravenec
Že zima nekončí v náručí léta .. je dobré přijmout už když je člověk mladý ..
Líbí se mi to*
22.08.2024 20:18:40 | Vivien
Každý, kdo distribuuje pojištění má povinnost postupovat s odbornou péčí.
Toto veledílo mi vzalo slova z úst, tak jsem tu napsal první větu, kterou jsem právě slyšel...
22.08.2024 15:45:12 | Koala
Dostal jsi mne. Naprosto. Jseš BOREC! I díky tomu, že něco takovýho můžu číst, jsem děsně ráda na světě...díky:-)*
22.08.2024 12:36:08 | cappuccinogirl