Anotace: pocit.. (je to dost autobigrafický,takže pochopit někym jiným,kdo mě nezná,se to nedá..)
Snad Ti sem trochu blizká osoba a tenhle feeling osobne znam a jak ty vish tak i zazivam...tak daleko a přec tak blizko si sme...tahle feelingova lyric me nak dostala...
17.04.2007 23:08:00 | Grungerock
Jak to vnímám? Jako zmatek v hlavě na prahu dospělosti nebo něco podobného...asi si tím každý z nás prochází, málokdo má hned jasno. Pokud se mýlím, je to stejně dobře, jelikož o tom umění je...aby si pod tím každý dokázal představit to svoje.
14.04.2007 10:48:00 | CorrimsonTom
no konečně nějaký oživení tady, tohle se mi líbí, no můj aktuální feeling je asi takovej, že mám úplně duto v lebce, takže se asi moc nezmůžu na nějaký super komentáře :-))
08.04.2007 16:59:00 | Melfëa
jo tak...asi nedokážu pochopit ten tvůj aktuální feeling, ale tohleto dílko mi nějaký pocity dalo...připomenulo ty moje pocity z kterých mám sakramentskej strach...
dobrý;)
08.04.2007 15:01:00 | Lizzzie