Neonová vlna
Anotace: Pro jednu x women, jako dík za její opravdovost
Je to prý vážně,
bez legrace,
další ztracená
mladá, generace.
Perspektivní,
vrstevníci její,
se jejímu slovniku
často smějí.
Jen ten rozumí,
když zazní věta,
nežiju v kavárně
ale na okraji ghetta.
Ten který cítí,
tu drzost hranou,
nechce lézt do kanálu,
za potravou.
Tím skládám k nohám
Neonové vlnce,
víc než jen báseň
pro lásky opozdilce.
Přečteno 71x
Tipy 7
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, martinaV, Tomcat, zase já, mkinka
Komentáře (0)