Vnitřní reflexe

Vnitřní reflexe

Anotace:

Občas říkám si

Proč asi

Mění se někdy 

Pocity jako počasí 

Když štěstí 

I smutek

Malují obrazy 

Na Tvé tváři

 

Nebe je dnes

Klidné jako hladina

Ve Tvém nitru

Co zrcadlí 

Tvůj zen

Když láska 

K životu

Ovládá Tvou zem

 

A tak procházíš se

Svým světem

Motýlů a duhy

Svobodně 

Jako nikdy dřív

Protože víš

Že co máš 

Už neztratíš

Autor Denael, 23.08.2024
Přečteno 44x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, CULIKATÁ, cappuccinogirl, Kan, Tomcat, mkinka, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí